Säljare Göteborg

Vill du bli vår nästa Säljare?

Är du en erfaren och målmedveten säljare som motiveras av utmaningar? Vi söker nu en säljare inom B2B som vill vara med på vår fortsatta framgångssaga och leverera servicetjänster till företag. Vi söker en lagspelare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Om Dannebacken Service
Dannebacken service erbjuder hållbara servicetjänster för arbetsplatser, fastigheter och hem. Under årtionden har vi genom kunnighet och engagemang levererat rena, trivsamma och säkra miljöer till våra kunder. Vi skapar mervärde genom att värna om kvalitet i alla led.

Vi är verksamma i Västra Götaland och de flesta verksamhetsområden finns representerade i våra uppdrag såsom; kontor, fastigheter, utbildning, industri, handel, vård och privata hem med mera. Vi har kontor i Göteborg, Trollhättan, Skövde och Borås. Vi är över 200 medarbetare som tillsammans ser till att göra våra kunder nöjda.

Vår vision är att bli Sveriges mest renommerade serviceföretag. Ett företag där medarbetarnas kompetens och engagemang bidrar till företagets tillväxt och hållbara utveckling.

Ditt uppdrag
I rollen som säljare ansvarar du för hela säljprocessen, från prospektering och bokning av möten till genomförande. Din huvudsakliga uppgift är nykundsbearbetning av servicetjänster till medelstora- och stora bolag, där du tar initiativ och driver kontakt med potentiella kunder. Genom nära kunddialoger presenterar du Dannebackens tjänster utefter kundens behov. Därtill ansvarar du för att administration av order och rapportering efter avslutad försäljning. Rollen innebär även säljstöd till kollegorna och även deltagande i olika mässor. Vi ser också gärna att du kan utveckla och genomföra egna marknadskampanjer. Du skall även göra beräkningar av marginaler och påslag samt följa upp din budget.

• Nykundsbearbetning samt utveckla befintliga och potentiella kunder

• Prospektera och skapa nätverk

• Planera och genomföra införsäljande möte med kund

• Ansvara över att uppnå dina försäljningsmål

• Delta på mässor

På Dannebacken Service tror vi att frihet under ansvar, gott samarbete och flexibilitet bidrar till välmående personal och en god balans mellan arbete och fritid. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvårdbidrag.

Du kan

Till rollen som säljare söker vi en person med erfarenhet av B2B-försäljning. Du har god förmåga att uppnå försäljningsmål och bygga långsiktiga kundrelationer. Du har goda kunskaper i Officepaketet, speciellt Excel och Word, och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift och har gymnasiekompetens. Du måste ha körkort då det är ett krav i tjänsten.

Det är även meriterande om du: 

• Har erfarenhet från städbranschen

• Erfarenhet av systemet Tengella

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med god kommunikations- och förhandlingsförmåga. Du har en stark vilja att göra affärer, ta ansvar och utvecklas. För att lyckas i rollen behöver du ha ett högt eget driv, motivation att överträffa dig själv, vara målorienterad och drivas av att självständigt arbeta mot uppsatta mål under eget ansvar. Du är en strukturerad person med förmåga att arbeta systematiskt och planera din tid samt ha god administrativ förmåga.

• Du tycker det är roligt att prata med alla typer av människor.

• Du är bra på att lyssna och agera lösningsorienterat för att hjälpa kunden på bästa sätt.

• Du är tävlingsinriktad och sporras av att göra ditt bästa för att nå uppsatta mål.

På Dannebacken Service är vi övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka. Vi strävar därför efter att vara en värd för alla och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Därför ser vi gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Mer information
Tjänsterna är heltid och tillsvidare. Vi kommer att tillämpa sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen i Göteborg med omnejd. För mer information är du välkommen att kontakta oss på mail jennie@dannebacken.se

Ansökan mailas med personligt brev och CV samt två referenser via jobbtjm@dannebacken.se senast 2024-03-17.  Märk ansökan med referens: Säljare

Varmt välkommen med din ansökan!