Vill du bli vår nästa Servicechef (Skövde)?

Är du en erfaren och målmedveten ledare som motiveras av utmaningar? Drivs du av att arbeta i en ledande roll och hjälpa dina medarbetare att växa och utvecklas? Vi söker en lagspelare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Är du den vi söker? Då kan vi erbjud en arbetsplats med frihet under ansvar och möjlighet att skapa balans mellan arbete och fritid. På Dannebacken Service arbetar vi med hållbara servicetjänster med kunden i fokus!

Om Dannebacken Service
Dannebacken service erbjuder hållbara servicetjänster för arbetsplatser, fastigheter och hem. Under årtionden har vi genom kunnighet och engagemang levererat rena, trivsamma och säkra miljöer till våra kunder. Vi skapar mervärde genom att värna om kvalitet i alla led. 

Vi är verksamma i Västra Götaland och de flesta verksamhetsområden finns representerade i våra uppdrag såsom; kontor, fastigheter, utbildning, industri, handel, vård och privata hem med mera. Vi har kontor i Göteborg, Trollhättan, Skövde och Borås. Vi är över 200 medarbetare som tillsammans ser till att göra våra kunder nöjda. 

Vår vision är att bli Sveriges mest renommerade serviceföretag. Ett företag där medarbetarnas kompetens och engagemang bidrar till företagets tillväxt och hållbara utveckling.

Ditt uppdrag
I rollen som Servicechef ansvarar du för att driva och utveckla arbetet på driftenheten i Skövde, som i dagsläget bestående av 40 medarbetare som arbetar med lokalvård hos våra kunder. Du har ansvar för verksamhet, budget och personal och du rapporterar till Verksamhetschefen. Vidare kommer du driva arbetet med att utveckla driftenheten för att hålla en hög servicenivå gentemot våra kunder. Särskilt fokus i uppdraget kommande år är att driva företagets verksamhet framåt i enlighet med affärsplan, mål och strategier.

I rollen ingår även att säkerställa en god arbetsmiljö för dina medarbetare, hålla i medarbetarsamtal och lönesamtal samt arbetar aktivt med målstyrning. Självklart representerar du också Dannebacken Service utifrån vår värdegrund genom att vara professionell, engagerad, personlig och tydlig.

På Dannebacken Service tror vi att frihet under ansvar, gott samarbete och flexibilitet bidrar till välmående personal och en god balans mellan arbete och fritid. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvårdbidrag.

Du kan
För denna tjänst söker vi dig som: 

-       Dokumenterad ledarskapserfarenhet
-       Har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig

-       Har haft budgetansvar i tidigare arbete
-       Har god IT- och systemvana, inklusive Office-paketet
-       Kan uttrycka dig mycket väl på svenska, i både tal och skrift
-       Har B-körkort

Det är även meriterande om du: 

-       Har erfarenhet från städbranschen
-       Erfarenhet av systemet Tengella

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som:

-       Är lyhörd, engagerad och bjuder in till dialog
-       Är en tydlig ledare med god beslutsfattningsförmåga
-       Har ett affärsmässigt angreppssätt och arbetar med ständiga förbättringar
-       Är målmedveten och arbetar aktivt med målstyrning
-       Delar med dig av dina erfarenheter lika mycket som du lyssnar och lyfter andra medarbetare/kollegor
-       Strukturerad och goda administrativ förmåga

På Dannebacken Service är vi övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka. Vi strävar därför efter att vara en värd för alla och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Därför ser vi gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Mer information

Tjänsterna är heltid och tillsvidare. Vi kommer att tillämpa sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen i Skövde med omnejd. För mer information är du välkommen att kontakta oss på mail jennie@dannebacken.se

Ansökan mailas med personligt brev och CV samt två referenser via jobbtjm@dannebacken.se senast 2023-10-02.  Märk ansökan med referens: Servicechef