Företagsstäd i Vänersborg

Företagsstäd och lokalvård i Vänersborg
Dannebacken är ditt förstahandsval när det handlar om professionell företagsstäd och lokalvård i Vänersborg. Vi är medvetna om att en ren och välskött arbetsplats är avgörande för att skapa en trivsam och effektiv arbetsmiljö. Oavsett om du driver en kontorslokal, butik, restaurang eller annan verksamhet i Vänersborg med omnejd, är våra tjänster skräddarsydda för att möta dina behov.

Våra tjänster inom företagsstäd och lokalvård
Dannebacken har ett erfaret team av specialister på företagsstäd och lokalvård. Våra medarbetare är noggrant utbildade för att hantera de unika utmaningar som olika arbetsplatser innebär. Vi erbjuder en mängd olika tjänster som inkluderar:

Allmän städning
Vi tar hand om den dagliga rengöringen, inklusive dammsugning, moppning, avtorkning av ytor och tömning av papperskorgar.

Sanering
Dannebacken har expertis i att skapa en hygienisk och säker arbetsmiljö genom noggrann sanering av ytor och utrymmen.

Fönsterputs
Förutom vår företagsstäd och lokalvårdstjänst kan vi också se till att dina fönster är kristallklara och fria från smuts och fläckar.

Golvvård
Vi tar hand om allt från rengöring och polering av hårda golv till rengöring och underhåll av mattor och textilier.

Köks- och toalettstädning
Vi ser till att kök och toaletter är fläckfria och hygieniska, vilket är särskilt viktigt för personalens och kundernas välmående.

Hur du bokar våra tjänster
Fyll i en offertförfrågan eller ring oss på telefonnummer: 010 - 175 31 00. När du väljer Dannebacken som leverantör av företagsstäd i Vänersborg så får du högklassig och hållbar lokalvård från våra utbildade medarbetare. Vi levererar rena, trivsamma och säkra miljöer. Arbetet vi utför är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljösäkrat enligt ISO-standarderna 9001, 14001 samt 45001. Det betyder att vi arbetar engagerat och likvärdigt med ett stort fokus på våra kunder och medarbetare.

Vi på Dannebackens avdelning i Vänersborg är vana vid uppdrag inom många skilda branscher med olika typer av behov. Tillsammans hittar vi det upplägg som passar bäst för just din verksamhet.