Aktuellt

  • Alla
  • Nyheter
  • Våra medarbetare
Nyheter

Välkommen Förvaltningsrätten!

Dannebacken har tecknat ett 2-årigt avtalskontrakt med Förvaltningsrätten i Göteborg. En underhållsyta på 12 230 kvm och som bidrar till tre heltidstjänster.

Nyheter

Bemanning

Ibland är det skönt att kunna lämna över till någon annan, när det inte riktigt blir som man tänkt sig. För att få ut maximalt av din fastighet krävs regelbundet underhåll och snabba åtgärder när något inte fungerar som det ska. Det kan vi på Dannebacken hjälpa till med!

 

Våra medarbetare

Pamela Abarca

Hej! Jag heter Pamela Abarca och jobbar på Dannebacken som Driftledare i Göteborg.

Nyheter

Partner till Göteborgsvarvet

Göteborgsvarvet är ett av världens största långlopp och arrangerades första gången
redan 1980. Vårt partnerskap med Göteborgsvarvet ligger helt i linje med vår ambition att främja idrott, hälsa och ett aktivt föreningsliv.
Lär mer på: https://www.goteborgsvarvet.se/partners/evenemangspartners
Nyheter

Välkommen Viktoriahem!

Vi välkomnar Viktoriahem till oss och som gett oss förtroende att leverera städning, vilket skapar ännu en ny heltidstjänst på Dannebacken Service AB.

www.dannebacken.se

Nyheter

Valideringsutbildningar

Vi utför valideringsutbildningar för SRY kompetensbevis Städ BAS och SRY Yrkesbevis.
 
Nyheter

Fönsterputsning

FÖNSTERPUTSNING. Våra erfarna fönsterputsare tvättar dina fönster skinande rena. Vi tar med redskap och rengöringsmedel som behövs för ett glänsande resultat på alla sidor av fönsterrutorna. 

Nyheter

Välkommen Willhem Fastigheter!

Vi välkomnar Willhem Fastigheter till oss och som gett oss förtroende att leverera städning av Willhems 111 trappuppgångar i Skövde, vilket skapar ännu en ny heltidstjänst på Dannebacken Service AB.

Våra medarbetare

Jessica Rundgren

Vi vill att du ska kunna lära känna oss som jobbar på Dannebacken Service och därför kommer vi presentera några av våra medarbetare, en och en på vår hemsida och på LinkedIn samt Facebook. Om du inte redan följer oss i sociala medier är du varmt välkommen att följa oss på LinkedIn och Facebook.

Nyheter

Vill du bli vår nästa timvikarie i Göteborg?

Vill du ha ett flexibelt lokalvårdsarbete med härliga kollegor där du bidrar till att göra skillnad varje dag? Vi söker nu flera timvikarier som är kvalitetsmedvetna och serviceinriktade till vår driftenhet i Göteborg. Är du den vi söker kan vi erbjuda en arbetsplats med frihet under ansvar och möjlighet att skapa balans mellan arbete och fritid. På Dannebacken Service arbetar vi med hållbara servicetjänster med kunden i fokus!

Nyheter

Vill du bli vår nästa timvikarie i Borås?

Vill du ha ett flexibelt lokalvårdsarbete med härliga kollegor där du bidrar till att göra skillnad varje dag? Vi söker nu flera timvikarier som är kvalitetsmedvetna och serviceinriktade till vår driftenhet i Borås. Är du den vi söker erbjuder vi en arbetsplats med frihet under ansvar och möjlighet att skapa balans mellan arbete och fritid. På Dannebacken Service arbetar vi med hållbara servicetjänster med kunden i fokus!

Nyheter

Vill du bli vår nästa driftledare?

Vill du ha ett flexibelt arbete där du arbetsleder en grupp härliga och kompetenta medarbetare där du bidrar till att göra skillnad varje dag? Vi söker nu två kvalitetsmedvetna och serviceinriktade driftledare till våra driftenheter i Göteborg, där tidigare erfarenhet inom lokalvård och arbetsledning är ett krav. Är du den vi söker kan vi erbjuda en arbetsplats med frihet under ansvar och möjlighet att skapa balans mellan arbete och fritid. På Dannebacken service arbetar vi med hållbara servicetjänster med kunden i fokus!

Nyheter

Vi söker personal till vår säsongsbemanning inom industristäd!

Vi söker nu flera säsongsmedarbetare som är kvalitetsmedvetna och serviceinriktade till vår driftenhet i Trollhättan.

Nyheter

Vill du bli vår nästa lokalvårdare i Varberg?

Vi söker nu två kvalitetsmedvetna och serviceinriktade kollegor till vår driftenhet i Varberg, där tidigare erfarenhet inom lokalvård är ett krav. 

Nyheter

Vill du bli vår nästa gruppledare i Varberg?

Vill du ha ett flexibelt lokalvårdsarbete med härliga kollegor där du bidrar till att göra skillnad varje dag? Vi söker nu en kvalitetsmedveten och serviceinriktad kollega till vår driftenhet i Varberg, där tidigare erfarenhet inom lokalvård är ett krav. 

Nyheter

Vill du bli vår nästa gruppledare i Skövde?

Vi söker nu en kvalitetsmedveten och serviceinriktad kollega till vår driftenhet i Skövde, där tidigare erfarenhet inom lokalvård är ett krav. 

Nyheter

Vi flyttar vårt huvudkontor!

Från och med den 21 februari 2023 har vårt huvudkontor en ny adress. Den nya adressen är Vassgatan 2B, 415 02 Göteborg.