Nyheter 13 Maj 2024

Dannebacken evenemangspartner för Göteborgsvarvet 2024

Dannebacken, ett företag med fokus på friskvård, idrott och aktivt föreningsliv, kommer även i år vara evenemangspartner för Göteborgsvarvet! Detta partnerskap är en naturlig fortsättning med vårt engagemang för att främja hälsa och välmående.

Göteborgsvarvet, ett av världens största halvmaraton, har arrangerats sedan år 1980. Årets lopp kommer äga rum lördagen den 18 maj där vi kommer vara närvarande både som partner och deltagare.

I år kommer ett stort gäng vara med och springa loppet, vilket vi på Dannebacken uppmuntrar starkt! Eftersom friskvård ligger oss varmt om hjärtat vill vi självklart att så många som möjligt från Dannebacken är med och engagerar sig. Vi arbetar hela tiden för att skapa en friskare arbetsplats och engagemang kring idrott och hälsa.

Vi kommer självklart också vara på plats i Slottsskogen denna dag. Besök gärna oss i vårt tält och prata hållbara lösningar för både ditt hem och företag. Dessutom kommer vi även ha personal på plats som städar och ser till att området är rent och trivsamt för alla besökare. Det tycker vi är viktigt!

En tävling kommer även arrangeras där du har möjlighet att vinna ett presentkort på Intersport värt 4 000 kr. Missa inte detta tillfälle att kombinera motion och samtidigt ha möjligheten att vinna fina priser!