Våra medarbetare 6 Apr 2023

Jessica Rundgren

Vi vill att du ska kunna lära känna oss som jobbar på Dannebacken Service och därför kommer vi presentera några av våra medarbetare, en och en på vår hemsida och på LinkedIn samt Facebook. Om du inte redan följer oss i sociala medier är du varmt välkommen att följa oss på LinkedIn och Facebook.

NAMN: Jessica Rundgren

TJÄNST: Utbildning & säkerhetsansvarig

ANTAL ÅR PÅ DANNEBACKEN: Inne på mitt 8:e år nu.

VAD ÄR DET BÄSTA MED DITT JOBB? Min roll är ganska bred vilket gör att mina arbetsuppgifter blir väldigt varierande. Vilket jag trivs med. I min roll som utbildningsansvarig så är det väldigt roligt att vara med på en del av medarbetarnas utvecklingsresa. I min roll som säkerhetsansvarig upplyser jag & väcker intresset för en säker arbetsmiljö som i sin tur leder till mindre arbetsskador & mindre sjukskrivningar. Det är väldigt tillfredsställande att vara med att påverka medarbetarnas arbetsmiljö till det bättre. Det är också väldigt kul att få arbeta med människor, det är något jag brinner för.

VAD GÖR DU PÅ FRITIDEN? Gillar djur, natur & att vara kreativ. Jag odlar lite grönsaker, örter & blommor. Tycker om att fotografera, måla & inreda. Att upptäcka nya platser & länder är också ett stort intresse. Jag älskar att göra långresor men också kortare utflykter. Det finns mycket spännande att upptäcka på hemmaplan också.

KONTAKT: 073-558 61 55jessica@dannebacken.se