Nyheter 15 Feb 2024

Just nu söker vi en säljare i Göteborg med omnejd

Vi söker en erfaren och engagerad säljare inom B2B som brinner för utmaningar och vill vara med på vår fortsatta framgångssaga.

Vill du bli vår nästa Säljare?

Som en del av Dannebacken Service kommer du att leverera högkvalitativa servicetjänster till företagskunder och vara en del av ett dedikerat team som strävar efter att göra våra kunder nöjda.

Om Dannebacken Service

Dannebacken Service är ett företag som erbjuder hållbara servicetjänster för arbetsplatser, fastigheter och hem. Med fokus på kvalitet och engagemang har vi under årtionden levererat rena, trivsamma och säkra miljöer till våra kunder i Västra Götaland. Vi är en växande organisation med över 200 medarbetare fördelade på olika verksamhetsområden och kontor i Göteborg, Trollhättan, Skövde och Borås.

Ditt uppdrag

Som säljare kommer du att ha ansvar för hela säljprocessen, från prospektering och bokning av möten till genomförande och uppföljning. Din huvudsakliga uppgift är att bearbeta nya kunder inom medelstora- och stora bolag genom att aktivt söka och skapa nya affärsmöjligheter. Du kommer även att ansvara för att stödja och bistå dina kollegor samt delta i olika marknadsaktiviteter och mässor.

Vi söker dig som

Vi söker en person med erfarenhet av B2B-försäljning och god förmåga att uppnå försäljningsmål. Du är kommunikativ, driven och har en stark vilja att göra affärer. Du är även en lagspelare som trivs med att arbeta i team och är van vid att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Erfarenhet från städbranschen och kunskap om systemet Tengella är meriterande.

Mer information och ansökan

Tjänsten är heltid och tillsvidare med sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen i Göteborg med omnejd. För mer information och för att ansöka, vänligen kontakta oss via mail på jennie@dannebacken.se. Ansökan med personligt brev, CV och referenser märkt med referens "Säljare" ska skickas till jobbtjm@dannebacken.se senast 2024-03-17.

Varmt välkommen med din ansökan till Dannebacken Service!