Nyheter 19 Sep 2023

Nygammal chef vill utveckla varumärket

Här är hon. Den nya verksamhetschefen för Dannebacken Service AB heter Jennie Härnström. Från och med september 2023 har Dannebacken Service AB en ny verksamhetschef. Hon heter Jennie Härnström, är 42 år och bor med sin familj utanför Uddevalla. För kollegorna är hon dock inget nytt ansikte.

Närmast kommer Jennie nämligen från uppdraget som verksamhetschef på Systrarna Odhs Hemtjänst (ett systerbolag inom koncernen), men dessförinnan arbetade hon med HR-frågor på just Dannebacken Service AB.

– Jag började mitt yrkesliv med 14 år inom socialpsykiatrin, innan jag sadlade om och blev chef. Det var ett enkelt beslut att tacka ja när jag fick frågan om att bli verksamhetschef för Dannebacken Service AB. Jag har alltid haft ett engagemang och en drivkraft i att få människor att vilja och våga utvecklas, säger Jennie Härnström.

Hur ser dina utvecklingsplaner för Dannebacken Service AB ut?

– Vi har stor potential att växa på alla orter där vi redan är aktiva, framförallt på den operativa sidan. Ser man till vårt erbjudande är vi unika, och vår egen utbildningsavdelning skulle kunna växa till något helt fantastiskt. Allt det här går hand i hand med att vi behöver fortsätta jobba med vårt varumärke. Dannebacken Service AB ska signalera kvalitet, hållbarhet och trygghet, oavsett vilken ort och vilka tjänster det handlar om.

– Jag måste också säga att det är en otroligt härligt arbetsgrupp att få komma tillbaka till. Jag är oerhört glad och taggad på den här möjligheten.