Arbeta hos oss

På Dannebacken finns många spännande karriärvägar och arbetstillfällen. Här får du möjlighet att utveckla dig själv och dina färdigheter inom service. Vi ser det som självklart att vara en ansvarstagande och respektfull arbetsgivare. Hos oss kan du vara säker på att du får en hälsosam, säker, rättvis och icke-diskriminerande arbetsmiljö.

Vi söker ständigt nya förmågor som vill bidra till mer hållbara servicetjänster.

4 jobbförmåner på Dannebacken

Det finns många fördelar med att arbeta inom servicebranschen. Här ser du vilka jobbförmåner som vi värnar om på Dannebacken.

1. Bra arbetsvillkor

Alla våra anställda har kollektivavtal. Här får du en trygg anställning med bra arbetsvillkor.

2. Utbildning

Vi vill att alla ska ha en möjlighet att utvecklas och växa. Därför utbildar vi våra medarbetare i de senaste städteknikerna.

3. Friskvård

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, är friska och kan göra ett bra jobb. Därför erbjuder vi ett friskvårdsbidrag för kostnadsfri träning, massage eller företagshälsovård.

4. Hållbar arbetsmiljö

Vi är arbetsmiljöcertifierade vilket gör att vi hela tiden följer upp, planerar och förbättrar vår arbetsmiljö. Medarbetarundersökningar, medarbetarsamtal, skyddsronder, arbetsplatsträffar och riskbedömningar är en del av vår vardag.

Spontanansökan

Vi söker ständigt nya förmågor som vill bidra till mer hållbara servicetjänster. Tveka inte att skicka in en spontanansökan till oss!

Jag har möjlighet att arbeta i följande regioner:
CV Format: .txt, .docx, .doc, .rtf, .pdf
Personligt brev Format: .txt, .docx, .doc, .rtf, .pdf