Altan- och fasadtvätt

Dags att fräscha upp uteplatsen eller putsfasaden på huset? Vi hjälper dig gärna med tvätt och grovrengörning av fasaden och altanen.

Många av våra tvättjänster utför vi från marknivå utan liftar, vilket kräver mindre förberedelser samt minskar mängden återställningsarbeten. Vi kan till och med rengöra dina hängrännor från marknivå.

Rent = fräscht och säkert

Med vår utrustning och biologiskt nedbrytbara kemikalier kan vi tvätta och behandla de flesta utvändiga ytor mot påväxt. Metoden vi använder motverkar dessutom ny påväxt.

Marksten och trädäck blir mindre hala, och därmed mer säkra, om de är rena och fria från påväxt.

Här tvättar vi altaner och fasader

Vi erbjuder rengöring och tvätt av altaner och fasader för privatpersoner i hela Sjuhäradsbygden, Göteborgsregionen och norra Halland, Skaraborg och Fyrstadsområdet. Våra tjänster och medarbetare utgår från våra anläggningar i Borås, Göteborg, Skövde och Trollhättan.

Psst! Glöm inte att du har rätt till RUT-avdrag.
 

Offertförfrågan

Önskar du en extra hjälpande hand hemma? Kanske handlar det om att få tiden att gå ihop, eller att vissa moment helt enkelt har blivit för tunga. Skicka gärna en offertförfrågan till oss, så återkommer vi till dig inom några vardagar.

Välj den ort som är närmast ditt hem:
Välj vilka tjänster du är intresserad av att få hjälp med:
Fyll i den adress du önskar få hjälp på: Fyll i dina kontaktuppgifter så vi kan återkomma till dig med en offert: Skicka offertförfrågan