Fönsterputs

Inget är så härligt som riktigt rena fönster! Tillsammans med dig kommer vi överens om hur ofta och vilka fönster som ska putsas – så du får mer tid över till annat.

Våra erfarna fönsterputsare tvättar dina fönster skinande rena. Vi tar med redskap och rengöringsmedel som behövs för ett glänsande resultat på alla sidor av fönsterrutorna. Vi kan även erbjuda tvätt av fönsterkarmar, om så önskas.

Här erbjuder vi fönsterputs

Vi erbjuder fönsterputs för privatpersoner i hela Sjuhäradsbygden, Göteborgsregionen och norra Halland, Skaraborg och Fyrstadsområdet. Våra tjänster och medarbetare utgår från våra anläggningar i BoråsGöteborgSkövdeTrollhättanMariestad och Falköping.

Psst! Glöm inte att du har rätt till RUT-avdrag.
 

Offertförfrågan

Önskar du en extra hjälpande hand hemma? Kanske handlar det om att få tiden att gå ihop, eller att vissa moment helt enkelt har blivit för tunga. Skicka gärna en offertförfrågan till oss, så återkommer vi till dig inom några vardagar.

Välj den ort som är närmast ditt hem:
Välj vilka tjänster du är intresserad av att få hjälp med:
Fyll i den adress du önskar få hjälp på: Fyll i dina kontaktuppgifter så vi kan återkomma till dig med en offert: Skicka offertförfrågan