Fönsterputsning i Mariestad

Fönsterputs i Mariestad - Professionell Service för Skinande Fönster
Är du på jakt efter expertis inom fönsterputs i Mariestad? Ingenting ger ditt hem en sådan ren och inbjudande känsla som kristallklara fönster. Vanligtvis kräver fönsterputsning åtminstone två gånger om året som en del av vårens och höstens storstädning. Ibland kan dock fönsterputsning vara en utmaning att utföra på egen hand – då är det dags att anlita Dannebacken! Vi är din pålitliga partner för städtjänster i Mariestad.

Våra fönsterputsningstjänster
Dannebackens erfarna team är specialiserade på fönsterputsning och utför det på det mest pålitliga sättet. Om du saknar de nödvändiga städredskapen och rengöringsmedlen för fönsterputsningen, hjälper vi dig gärna att ordna dem. Vi kan också hjälpa till med att ta bort krukor, gardiner, lampor och dekorationer från dina fönster – även om det naturligtvis går snabbare om du gör det själv! Vid önskemål tvättar vi även dina fönsterkarmar.

Hur du bokar fönsterputsning med Dannebacken
Att anlita våra fönsterputsningstjänster i Mariestad är smidigt och enkelt. Fyll i en offertförfrågan, och vi kommer att återkomma till dig så snabbt som möjligt. Alternativt kan du ringa oss på telefonnummer: 010 - 175 31 00. För att underlätta för både oss och dig själv är det fördelaktigt om du redan innan har information om antalet fönster du önskar få putsade, fönstrens storlek, antal glas samt om de är vändbara.

Kolla gärna mer igenom på vår hemsida för att upptäcka fler av våra städtjänster som vi kan erbjuda för er i Mariestad och kringliggande orter. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt hem ännu vackrare och mer välstädat! 

I Mariestad erbjuder vi följande tjänster

… till företag:

… till privatpersoner:

Kom ihåg att du som privatperson har rätt till RUT-avdrag när du nyttjar våra tjänster!

Offertförfrågan

Önskar du en extra hjälpande hand hemma? Kanske handlar det om att få tiden att gå ihop, eller att vissa moment helt enkelt har blivit för tunga. Skicka gärna en offertförfrågan till oss, så återkommer vi till dig inom några vardagar.

Välj den ort som är närmast ditt hem:
Välj vilka tjänster du är intresserad av att få hjälp med:
Fyll i den adress du önskar få hjälp på: Fyll i dina kontaktuppgifter så vi kan återkomma till dig med en offert: Skicka offertförfrågan