Fönsterputsning i Skövde

Fönsterputs i Skövde och Skaraborgsregionen med Dannebacken
Är du i behov av professionell fönsterputsning i Skövde? Det finns få saker som kan göra ditt hem så rent och inbjudande som skinande fönster. Ofta är det nödvändigt att rengöra fönstren minst två gånger om året som en del av vår- och höststädningen. Ibland kan det dock vara en utmaning att utföra fönsterputsningen själv. Därför kan du lita på Dannebacken! Vi är din pålitliga partner för städtjänster i Skövde och Skaraborgsregionen, oavsett om du bor i centrala Skövde, Lidköping, Falköping, Mariestad eller någon annan del av Skaraborg.

Våra fönsterputsningstjänster
Dannebackens erfarna team är specialister på fönsterputsning. Vi utför traditionell putsningen på det mest pålitliga sättet. Om du saknar de nödvändiga städredskapen och rengöringsmedlen för fönsterputsningen, hjälper vi dig gärna att skaffa dem. Vi kan också assistera med att ta bort krukor, gardiner, lampor och dekorationer från dina fönster – även om det naturligtvis går snabbare om du gör det själv! Vi tar även hand om rengöringen av dina fönsterkarmar om så önskas.

Hur du bokar fönsterputsning med Dannebacken
Det är enkelt att hyra våra fönsterputsningstjänster i Skövdeområdet. Fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Alternativt kan du ringa oss på telefonnummer: 010 - 175 31 00. För att underlätta för både oss och dig själv är det bra om du i förväg vet antalet fönster du vill ha putsade, fönstrens storlek, antal glas och om de är vändbara.

Läs mer om vårt breda utbud av städtjänster i Skövde och Skaraborgsregionen på vår hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt hem ännu vackrare och renare!

I Skövde och Skaraborg erbjuder vi följande tjänster

… till företag:

… till privatpersoner:

Kom ihåg att du som privatperson har rätt till RUT-avdrag när du nyttjar våra tjänster!

Offertförfrågan

Önskar du en extra hjälpande hand hemma? Kanske handlar det om att få tiden att gå ihop, eller att vissa moment helt enkelt har blivit för tunga. Skicka gärna en offertförfrågan till oss, så återkommer vi till dig inom några vardagar.

Välj den ort som är närmast ditt hem:
Välj vilka tjänster du är intresserad av att få hjälp med:
Fyll i den adress du önskar få hjälp på: Fyll i dina kontaktuppgifter så vi kan återkomma till dig med en offert: Skicka offertförfrågan