Fönsterputsning i Vänersborg

Fönsterputs i Vänersborg
Letar du efter professionell hjälp med fönsterputs i Vänersborg? Få saker gör ditt hem så rent och inbjudande som skinande fönster. Ofta behöver fönster putsas minst två gånger om året, som en del av vår- och höststädningen. Ibland kan dock fönsterputsningen vara en utmaning att utföra själv – anlita då Dannebacken! Vi är din pålitliga partner för städ- och tjänstetjänster i Vänersborg med omnejd.

Våra fönsterputsningstjänster
VI utför en noggrann fönsterputsning med traditionella metoder. Om du inte har de rätta verktygen och rengöringsprodukterna för att putsa fönstren själv, kan vi hjälpa dig med att skaffa dem. Dessutom kan vi ta bort krukor, gardiner, lampor och dekorationer från dina fönster – även om det självklart går snabbare om du gör det själv! Om så önskas, tar vi även hand om tvättningen av dina fönsterkarmar.

Hur du bokar fönsterputs med Dannebacken
Fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig så snart som möjligt för att hyra våra fönsterputsningstjänster i Vänersborg är enkelt. Alternativt kan du ringa oss på
telefonnummer: 010 - 175 31 00. För att underlätta för både oss och dig själv är det bra om du på förhand vet antalet fönster du vill ha putsade, fönstrens storlek, antal glas och om de är vändbara.

Ni kan läsa mer om vårt breda utbud av städtjänster i Vänersborg och många andra orter som vi är verksamma i här på vår hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt hem ännu vackrare och renare!

Offertförfrågan

Önskar du en extra hjälpande hand hemma? Kanske handlar det om att få tiden att gå ihop, eller att vissa moment helt enkelt har blivit för tunga. Skicka gärna en offertförfrågan till oss, så återkommer vi till dig inom några vardagar.

Välj den ort som är närmast ditt hem:
Välj vilka tjänster du är intresserad av att få hjälp med:
Fyll i den adress du önskar få hjälp på: Fyll i dina kontaktuppgifter så vi kan återkomma till dig med en offert: Skicka offertförfrågan