Hemstädning och hemservice

Vi på Dannebacken erbjuder skräddarsydd hemstädning för att tillgodose just dina behov. Tillsammans med dig kommer vi överens om vad du behöver ha hjälp med i hemmet – så du får mer tid över till annat.

Skräddarsydd hemstädning

För att du ska känna dig trygg med hemstädning och hemservice från Dannebacken, och för att vi ska kunna säkerställa kvalitet och hållbarhet, är vår personal självklart utbildad och besitter relevanta certifieringar.

Vi vill att du ska kunna njuta av ett rent hem utan ansträngning. Som kund hos oss bestämmer du vilka rum som ska ingå i städningen och vad som ska göras.

Veckostädning

Vi erbjuder hemstädning löpande varje eller varannan vecka. Utifrån dina behov och önskemål planerar vi vår städning vecka för vecka.

Alltid samma städpersonal

Vi erbjuder persongaranti vid våra veckostäd, för att du och din familj ska känna er trygga och bekväma när vi kommer hem till er. Persongaranti innebär att du alltid får besök av samma städpersonal. Detta arbetssätt innebär också att städpersonalen lär sig hur just du vill att ditt hem ska tas om hand.

Med Dannebackens hemstädning kan du alltid förvänta dig:

  • Trygg hantering av nycklar
  • Utbildad och certifierad personal
  • Miljövänlig städning

Här utför vi hemstädning

Vi erbjuder hemstädning och hemservice för privatpersoner i hela Sjuhäradsbygden, Göteborgsregionen och norra Halland, Skaraborg och Fyrstadsområdet. Våra tjänster och medarbetare utgår från våra anläggningar i BoråsGöteborgSkövdeTrollhättanMariestad och Falköping.

Psst! Glöm inte att du har rätt till RUT-avdrag.
 

Offertförfrågan

Önskar du en extra hjälpande hand hemma? Kanske handlar det om att få tiden att gå ihop, eller att vissa moment helt enkelt har blivit för tunga. Skicka gärna en offertförfrågan till oss, så återkommer vi till dig inom några vardagar.

Välj den ort som är närmast ditt hem:
Välj vilka tjänster du är intresserad av att få hjälp med:
Fyll i den adress du önskar få hjälp på: Fyll i dina kontaktuppgifter så vi kan återkomma till dig med en offert: Skicka offertförfrågan