Hemstädning i Uddevalla

Hemstädning och hemservice i Uddevalla med omnejd
När tiden är knapp är det klokt att kontakta oss på Dannebacken för att utföra en hemstädning om du känner att vardagen blir överväldigande och att städning tar upp för mycket av din tid. Kanske har du andra prioriteringar och aktiviteter du helst vill ägna dig åt i stället för att städa hemmet. Då ska du absolut komma i kontakt med oss som kan erbjuda hemstädning och hemservice i Uddevalla med omnejd.

Skräddarsydd hemstädning
För att säkerställa din trygghet när du använder våra hemstädning och hemservice från Dannebacken i Uddevalla, ser vi till att vårt personalteam är noggrant utbildat och har de relevanta certifieringarna. Vi prioriterar kvalitet och hållbarhet i vårt arbete. Vi strävar efter att erbjuda dig en bekymmersfri upplevelse av ett rent hem. Som vår kund har du möjlighet att anpassa städningen efter dina behov och önskemål. Nedan är några exempel på vad som vanligtvis ingår i vårt städningserbjudande:

Dammsugning av golv och mattor
Vi ser till att dina golv är fria från damm och smuts.

Våtmoppning av golv
En noggrann rengöring som ger dina golv en fräsch och skinande yta.

Putsning av speglar
Vi säkerställer att dina speglar är fläckfria och klara.

Dammtorkning av möbler, lampor, hyllor och mer
Alla ytor rengörs noggrant för att få bort damm och smuts.

Rengöring av köksskåp och vitvaror
Ditt kök blir skinande rent, inklusive skåp och vitvaror.

Rengöring av badkar eller dusch, toalett, kranar och handfat
Vi ser till att ditt badrum är hygieniskt och välskött.

Om du önskar även fönsterputsning kan du enkelt beställa det som en separat tjänst från oss.

Veckostädning
Vi erbjuder regelbunden hemstädning i Uddevalla varje vecka eller varannan vecka som är unikt skräddarsytt för dig, och vi går utifrån dina specifika behov och önskemål när vi planerar vår städning, vecka efter vecka.

Persongaranti
Det som verkligen särskiljer oss är vår dedikation till kontinuitet och trygghet. Med vår persongaranti, som ingår i våra veckostädningar, vill vi se till att du och din familj alltid känner er bekväma och säkra när vi kliver in i ert hem. Persongaranti innebär att du alltid kommer att ha samma erfarna städpersonal hos dig. Genom detta arbetssätt har vår personal möjlighet att lära sig dina specifika preferenser och exakt hur du vill att ditt hem ska tas om hand. På så sätt kan vi ge dig en städupplevelse som är skräddarsydd efter just dina önskemål och behov.

Med Dannebackens hemstädning i Borås kan du alltid förvänta dig:

  • Trygg hantering av nycklar
  • Utbildad och certifierad personal
  • Miljövänlig städning

Intresserad? Fyll i en offertförfrågan eller ring oss på telefonnummer: 010-175 31 00!

Offertförfrågan

Önskar du en extra hjälpande hand hemma? Kanske handlar det om att få tiden att gå ihop, eller att vissa moment helt enkelt har blivit för tunga. Skicka gärna en offertförfrågan till oss, så återkommer vi till dig inom några vardagar.

Välj den ort som är närmast ditt hem:
Välj vilka tjänster du är intresserad av att få hjälp med:
Fyll i den adress du önskar få hjälp på: Fyll i dina kontaktuppgifter så vi kan återkomma till dig med en offert: Skicka offertförfrågan