Företagsstäd i Göteborg

Professionell Företagsstäd och Lokalvård i Göteborg med Omnejd
När det kommer till professionell företagsstäd och lokalvård i Göteborg är Dannebacken det uppenbara valet. Vi förstår att en ren och väl upprätthållen arbetsplats är av avgörande betydelse för att skapa en trivsam och effektiv arbetsmiljö. Oavsett om du driver en kontorslokal, butik, restaurang eller annan verksamhet i Göteborg med omnejd, så är våra tjänster skräddarsydda för att möta dina specifika behov.

Våra Tjänster inom Företagsstäd och Lokalvård
Dannebacken har ett erfaret team av specialister inom företagsstäd och lokalvård. Där våra medarbetare är noggrant utbildade för att kunna hantera de unika utmaningar som olika arbetsplatser innebär. Vi erbjuder en bred palett av tjänster, inklusive:

Allmän Städning
Vi tar hand om den dagliga rengöringen, vilket inkluderar dammsugning, moppning, avtorkning av ytor och tömning av papperskorgar.

Sanering
Dannebacken är experter på att skapa en hygienisk och säker arbetsmiljö genom noggrann sanering av ytor och utrymmen.

Fönsterputs
Förutom vår företagsstäd och lokalvårdstjänst kan vi också se till att dina fönster blir kristallklara och fria från smuts och fläckar.

Golvvård
Vi tar hand om allt från rengöring och polering av hårda golv till rengöring och underhåll av mattor och textilier.

Köks- och Toalettstädning
Vi ser till att kök och toaletter är fläckfria och hygieniska, vilket är särskilt viktigt för personalens och kundernas välbefinnande.

Hur du Bokar Våra Tjänster
För att boka våra tjänster kan du fylla i en offertförfrågan eller ringa oss på telefonnummer: 010 - 175 31 00. När du väljer Dannebacken som din leverantör av företagsstäd i Göteborg med omnejd kan du vara säker på att du får högklassig och hållbar lokalvård från våra välutbildade medarbetare. Vi levererar rena, trivsamma och säkra arbetsmiljöer. Vårt arbete är kvalitetssäkrat, miljöcertifierat och följer arbetsmiljöstandarderna ISO 9001, 14001 samt 45001. Detta innebär att vi arbetar engagerat och med stort fokus på våra kunder och medarbetare.

Vi på Dannebackens avdelning i Göteborg har lång erfarenhet av uppdrag inom olika branscher med olika typer av behov. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen som passar just din verksamhet.

I Göteborg och norra Halland erbjuder vi följande tjänster

… till företag:

… till privatpersoner:

Kom ihåg att du som privatperson har rätt till RUT-avdrag när du nyttjar våra tjänster!