Företagsstäd i Skövde

Professionellt företagsstäd och lokalvård i Skövde och Skaraborgsregionen
Dannebacken är det självklara valet när det gäller företagsstäd och lokalvård av högsta kvalitet i Skövde. Vi förstår vikten av att ha en ren och välskött arbetsplats för att skapa en trivsam och effektiv arbetsmiljö. Oavsett om du driver en kontorslokal, butik, restaurang eller annan verksamhet i Skövde med omnejd, erbjuder vi skräddarsydda tjänster som uppfyller dina specifika behov.

Vårt erfarna team av specialister på företagsstäd och lokalvård är välutbildat för att hantera de unika utmaningar som olika arbetsplatser kan innebära. Vårt tjänsteutbud inkluderar:

Allmän städning
Vi tar hand om den dagliga rengöringen, inklusive dammsugning, moppning, avtorkning av ytor och tömning av papperskorgar.

Sanering
Dannebacken är experter på att skapa en hygienisk och säker arbetsmiljö genom noggrann sanering av ytor och utrymmen.

Fönsterputs
Utöver våra företagsstäd- och lokalvårdstjänster ser vi till att dina fönster är kristallklara och fria från smuts och fläckar.

Golvvård
Vi tar hand om allt från rengöring och polering av hårda golv till skötsel och underhåll av mattor och textilier.

Köks- och toalettstädning
Vi säkerställer att köken och toaletterna är fläckfria och hygieniska, vilket är särskilt viktigt för personalens och kundernas välmående.

För att boka våra tjänster kan du fylla i en offertförfrågan eller ringa oss på telefonnummer:
010 - 175 31 00. När du väljer Dannebacken som din leverantör av företagsstäd i Skövde med omnejd får du en högklassig och hållbar lokalvård av våra välutbildade medarbetare. Vi levererar rena, trivsamma och säkra arbetsmiljöer.

Vårt arbete följer kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöstandarderna i enlighet med ISO-standarderna 9001, 14001 samt 45001. Det innebär att vi arbetar med stort engagemang och fokus på både våra kunder och medarbetare. På Dannebackens avdelning i Skövde och Skaraborgsregionen har vi omfattande erfarenhet av uppdrag inom en mängd olika branscher med olika typer av behov. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen som passar just din verksamhet.

I Skövde och Skaraborg erbjuder vi följande tjänster

… till företag:

… till privatpersoner:

Kom ihåg att du som privatperson har rätt till RUT-avdrag när du nyttjar våra tjänster!