Företagsstäd i Trollhättan

Företagsstäd och lokalvård i Trollhättan och närliggande orter
Dannebacken är din ledande partner när det kommer till professionell företagsstäd och lokalvård i Trollhättan. Vi har full förståelse för vikten av att upprätthålla en ren och välskött arbetsplats för att skapa en trivsam och produktiv arbetsmiljö. Oavsett om du är verksam på ett kontor, en butik, en restaurang eller annat företag i Trollhättan, så skräddarsyr vi våra tjänster för att möta dina specifika behov.

Våra företagsstäd och lokalvårdstjänster inkluderar:

Allmän städning
Vi tar hand om den dagliga städningen, inklusive dammsugning, moppning, avtorkning av ytor och tömning av papperskorgar.

Sanering
Våra specialister är experter på att skapa en hygienisk och säker arbetsmiljö genom noggrann sanering av ytor och utrymmen.

Fönsterputs
Förutom företagsstäd och lokalvård ser vi till att dina fönster är kritiskt rena och befriade från smuts och fläckar.

Golvvård
Vi tar hand om allt från rengöring och polering av hårda golv till vård och underhåll av mattor och textilier.

Köks- och toalettstädning
Vi ser till att köken och toaletterna är fläckfria och hygieniska, vilket är avgörande för personalens och kundernas välbefinnande.

Att boka våra tjänster är smidigt. Fyll i en offertförfrågan eller ring oss på telefonnummer:
010 - 175 31 00. När du väljer Dannebacken som din partner för företagsstäd i Trollhättan får du högkvalitativ och hållbar lokalvård utförd av våra välutbildade medarbetare. Vi strävar efter att skapa rena, trivsamma och säkra arbetsmiljöer. Vårt arbete är certifierat enligt ISO-standarderna 9001, 14001 och 45001, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid våra kunder och medarbetares behov och säkerhet.

Vi på Dannebackens avdelning i Trollhättan har bred erfarenhet inom olika branscher och är väl rustade för att möta olika krav och behov. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för din verksamhet.

I Trollhättan och Fyrstadsområdet erbjuder vi följande tjänster

… till företag:

… till privatpersoner:

Kom ihåg att du som privatperson har rätt till RUT-avdrag när du nyttjar våra tjänster!