Fönsterputsning i Borås

Fönsterputs i Borås och Sjuhäradsregionen
Letar du efter professionell hjälp med fönsterputs i Borås? Få saker gör ditt hem så rent och inbjudande som skinande fönster. Ofta behöver fönster putsas minst två gånger om året, som en del av vår- och höststädningen. Ibland kan dock fönsterputsningen vara en utmaning att utföra själv – anlita då Dannebacken! Vi är din pålitliga partner för städ- och tjänstetjänster i Borås och Sjuhäradsregionen, oavsett om du bor i Målsryd, Sparsör, Svaneholm, Ulricehamn, Mark eller Bollebygd.

Våra fönsterputsningstjänster
Dannebackens erfarna team är specialister på fönsterputsning. Vi utför traditionell fönsterputsning på det mest pålitliga sättet. Om du saknar de nödvändiga städredskapen och rengöringsmedlen för fönsterputsningen, hjälper vi dig gärna med att ordna fram dem. Vi kan också bistå med att ta bort krukor, gardiner, lampor och dekorationer från dina fönster – även om det såklart går snabbare om du gör det själv! Vi tvättar även dina fönsterkarmar, om så önskas.

Hur du bokar fönsterputs med Dannebacken
Att hyra våra fönsterputsningstjänster i Boråstrakten är enkelt. Fyll i en offertförfrågan, så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Alternativt kan du ringa oss på telefonnummer: 010 - 175 31 00. För att underlätta för både oss och dig själv, är det bra om du på förhand vet antalet fönster du vill ha putsade, fönstrens storlek, antal glas och om de är vändbara.

Läs mer om vårt breda utbud av städtjänster i Borås och Sjuhäradsregionen på vår hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt hem ännu vackrare och renare!

I Borås och Sjuhäradsbygden erbjuder vi följande tjänster

… till företag:

… till privatpersoner:

Kom ihåg att du som privatperson har rätt till RUT-avdrag när du nyttjar våra tjänster!

Offertförfrågan

Önskar du en extra hjälpande hand hemma? Kanske handlar det om att få tiden att gå ihop, eller att vissa moment helt enkelt har blivit för tunga. Skicka gärna en offertförfrågan till oss, så återkommer vi till dig inom några vardagar.

Välj den ort som är närmast ditt hem:
Välj vilka tjänster du är intresserad av att få hjälp med:
Fyll i den adress du önskar få hjälp på: Fyll i dina kontaktuppgifter så vi kan återkomma till dig med en offert: Skicka offertförfrågan