Fönsterputsning i Göteborg

Professionell Fönsterputs i Göteborg och dess Närområden
Behöver du hjälp med fönsterputsning i Göteborg? Det finns få saker som kan förvandla ditt hem till ett rent och inbjudande utrymme lika effektivt som gnistrande fönster. Vanligtvis är det nödvändigt att rengöra fönstren minst två gånger om året som en del av vår- och höststädningen. Men ibland kan det vara knepigt att själv utföra fönsterputsningen. Därför kan du förlita dig på oss på Dannebacken! Vi är din pålitliga partner när det gäller städtjänster i Göteborg och dess närliggande områden, oavsett om du bor på Hisingen, i Kungsbacka, Mölndal, Partille eller någon annan del av Göteborgsregionen.

Våra Fönsterputsningstjänster
Vårt erfarna team på Dannebacken är specialiserat på fönsterputsning och utför den traditionellt på det mest pålitliga sättet. Om du saknar de nödvändiga städredskapen och rengöringsmedlen för fönsterputsningen, hjälper vi dig gärna att skaffa dem. Vi kan även assistera med att ta bort krukor, gardiner, lampor och dekorationer från dina fönster - även om det självklart går snabbare om du gör det själv! Dessutom tar vi hand om rengöringen av dina fönsterkarmar om du önskar det.

Hur du Bokar Fönsterputsning med Dannebacken
Att boka våra fönsterputsningstjänster i Göteborgsområdet är enkelt. Fyll i en offertförfrågan, och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Alternativt kan du nå oss på telefonnummer: 010 - 175 31 00. För att underlätta för både oss och dig själv är det bra om du på förhand vet antalet fönster du vill ha putsade, fönstrens storlek, antal glas och om de är vändbara.

Läs mer om vårt breda utbud av städtjänster i Göteborg och dess närliggande områden på vår hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt hem ännu vackrare och renare!

I Göteborg och norra Halland erbjuder vi följande tjänster

… till företag:

… till privatpersoner:

Kom ihåg att du som privatperson har rätt till RUT-avdrag när du nyttjar våra tjänster!

Offertförfrågan

Önskar du en extra hjälpande hand hemma? Kanske handlar det om att få tiden att gå ihop, eller att vissa moment helt enkelt har blivit för tunga. Skicka gärna en offertförfrågan till oss, så återkommer vi till dig inom några vardagar.

Välj den ort som är närmast ditt hem:
Välj vilka tjänster du är intresserad av att få hjälp med:
Fyll i den adress du önskar få hjälp på: Fyll i dina kontaktuppgifter så vi kan återkomma till dig med en offert: Skicka offertförfrågan