Fönsterputsning i Trollhättan

Fönsterputs i Trollhättan med omnejd
Behöver du professionell hjälp med fönsterputs i Trollhättan? Rena och vackra fönster ger ditt hem en inbjudande och fräsch känsla. Normalt sett rekommenderas fönsterputsning minst två gånger om året, som en del av vår- och höststädningen. Om du upplever att fönsterputsning kan vara en utmaning att utföra på egen hand, då kan du lita på Dannebacken! Vi är din pålitliga partner när det kommer till städtjänster i Trollhättan med omnejd, oavsett om du bor direkt i staden eller i närliggande områden som Vänersborg, Lilla Edet eller Vargön.

Våra fönsterputsningstjänster
Vårt erfarna team på Dannebacken har specialiserat sig på fönsterputsning och utför den på det mest pålitliga sättet. Om du saknar de nödvändiga städredskapen och rengöringsmedlen för fönsterputsning, så hjälper vi gärna till med att tillhandahålla dem. Vi kan även hjälpa er med att ta bort krukor, gardiner, lampor och dekorationer från dina fönster – även om det naturligtvis går snabbare om du gör det själv! För den som önskar, tar vi även hand om rengöringen av dina fönsterkarmar.

Hur du bokar fönsterputs med Dannebacken
Att hyra våra fönsterputsningstjänster i Trollhättan är enkelt. Fyll i en offertförfrågan, och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Alternativt kan du ringa oss på telefonnummer: 010 - 175 31 00. För att underlätta både för oss och dig själv är det bra om du på förhand vet antalet fönster du önskar få putsade, fönstrens storlek, antal glas och om de är vändbara.

Utforska gärna vårt breda utbud av städtjänster i Trollhättan och många andra orter som vi är verksamma i på vår hemsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt hem ännu vackrare och renare!

I Trollhättan och Fyrstadsområdet erbjuder vi följande tjänster

… till företag:

… till privatpersoner:

Kom ihåg att du som privatperson har rätt till RUT-avdrag när du nyttjar våra tjänster!

Offertförfrågan

Önskar du en extra hjälpande hand hemma? Kanske handlar det om att få tiden att gå ihop, eller att vissa moment helt enkelt har blivit för tunga. Skicka gärna en offertförfrågan till oss, så återkommer vi till dig inom några vardagar.

Välj den ort som är närmast ditt hem:
Välj vilka tjänster du är intresserad av att få hjälp med:
Fyll i den adress du önskar få hjälp på: Fyll i dina kontaktuppgifter så vi kan återkomma till dig med en offert: Skicka offertförfrågan